Nieuws

De schoolgids 2018-2019 is uit.  Onze directeur Ramona Stael zegt in haar voorwoord:

 

Iedere school in Nederland geeft elk jaar een schoolgids uit. In die gids moet vanuit de onderwijsinspectie een aantal onderwerpen aan de orde komen. Dat maakt dat ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen die voor een schoolkeuze staan, makkelijk een aantal aspecten van verschillende scholen kunnen vergelijken. Deze gids, onze website en de 'Vensterkrant' geven een beeld van wat 't Venster te bieden heeft.

Om echt een goede indruk van onze school te krijgen is het natuurlijk het beste om ons Open Huis te bezoeken. Wij organiseren ook jaarlijks een 'Doedag', waarop leerlingen uit groep 8 een middag meedraaien op onze school. Aan het eind van die middag zijn ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 welkom voor algemene informatie over onze school. Informeren bij onze huidige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) naar hun ervaringen is natuurlijk ook verstandig.

Het is erg belangrijk om een school te kiezen die goed bij uw kind past. Als die keuze op 't Venster valt, zullen wij er samen met u en uw kind alles aan doen om hem/haar in vier jaar een diploma te laten behalen. De ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen die al op 't Venster zitten en alle anderen die bij onze school betrokken nodigen we van harte uit deze gids ook te lezen.

Klik hier voor de schoolgids 2018-2019

 

VMBO 't Venster Arnhem    |   Sitemap   |   Privacyreglement   |   Privacyverklaring   |   Inloggen Website