Nieuws

Op vrijdag 9 juni vond de finale van Olympic Moves plaats in Amsterdam. Olympic Moves is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Scholieren uit het voortgezet onderwijs kunnen hieraan meedoen en proberen zich tijdens de regionale wedstrijden te plaatsen voor de nationale finale. Tijdens deze finale zal er bepaald worden welk team zich het beste schoolteam van Nederland mag noemen in een bepaalde sport.

 ’t Venster was met een onderbouw en bovenbouw badmintonteam door naar deze finale. De dag begon met een grote opening in het Olympisch Stadion waarna de teams vertrokken naar sporthal ‘de Pijp’ waar de finale plaats zou vinden. Na de poulewedstrijden was het bovenbouw team door naar een spannende halve finale waar ze helaas net wat puntjes te kort kwamen voor de grote finale. Toch hebben ze een prachtige derde plek binnen te slepen. Het onderbouw team eindigde in de troost finale en hebben gestreden voor de uiteindelijk behaalde 5e plek. 

Een aantal weken geleden zou de finale voor het voetbal plaatsvinden, maar deze werd helaas afgelast. Daarom waren de jongens van het voetbalteam mee naar Amsterdam en gingen na de opening in het Olympisch Stadion door om te paintballen.

Wij zijn heel trots op alle deelnemers die zich 100% hebben ingezet tijdens de mooie wedstrijden.

Namens het badminton team bedankt,

Mathijs Meiling, Fokko Wildeboer, Marja, Nick, Remco, Maxime, Mabel en Koen Faber 


Hierbij een link naar een youtube filmpje met de badmintonners https://youtu.be/cPDbJbh7lPQ


VMBO 't Venster Arnhem    |   Sitemap   |   Inloggen Website