Nieuws

Vandaag heeft een aantal klassen van de afdeling business de opening van de week van het geld bijgewoond op het RijnIJssel, Kronenburg. Gerrie Elfrink, wethouder van Arnhem met armoedebeleid in zijn portefeuille, heeft de aftrap gedaan. Hij benadrukte dat als mensen in geldproblemen komen je altijd bij de Gemeente kunt aankloppen voor hulp. De Gemeente kan dan samen met jou meekijken hoe je de schulden het beste kunt oplossen en hoe je kunt voorkomen om niet weer in de schulden te geraken. Daarnaast kregen de leerlingen een workshop van Rijnstad, waarin het vooral ging over het hebben van geld en wat je er precies mee gaat doen. 

Verder hebben we nog een rondleiding gehad door het gebouw van de afdeling Zorg & Welzijn. Zo hebben onze leerlingen een goede indruk gekregen van het MBO. We verheugen ons op een mooie toekomstige samenwerking!

Met speciale dank aan Els Eberlijn, docent van de opleiding Maatschappelijke Zorg en Bas Dijkhof. We hebben ons zeer welkom gevoeld en jullie hebben onze leerlingen geweldig opgevangen.

www.deweekvanhetgeld.nl

https://www.rijnijssel.nl/nieuws/2018-maart/week-van-het-geld-van-12-tm-16-maart-2018/


VMBO 't Venster Arnhem    |   Sitemap   |   Privacyreglement   |   Privacyverklaring   |   Inloggen Website