Stage lopen op vmbo 't Venster

Vmbo 't Venster is één van de Arnhemse scholen van de Gelderse Onderwijsgroep Quadraam en neemt deel aan de pilot Academische School van Quadraam. De opzet is enerzijds om als scholen gezamenlijk aantrekkelijke opleidingsplaatsen te bieden aan studenten en andere aankomend docenten. Anderzijds wil de Academische School ook onderzoek in elke school uitvoeren. Door praktijkgericht onderzoek te doen, juist daar waar de vernieuwing in het onderwijs gestalte krijgt, kunnen de scholen op onderbouwde wijze de ontwikkeling sturen. Aankomend docenten, die in de Bachelor/Master-structuur ook een onderzoek moeten doen, kunnen in elke school hun onderzoek uitvoeren onder adequate begeleiding. De pilot wordt uitgevoerd in samenwerking met ILS/HAN en ILS/RU.

De pilot heeft sinds 2007 plaatsgevonden bij het Olympus College, het Lorentz Lyceum, het Westeraam, het Beekdal Lyceum, ’t Venster, het Stedelijk Gymnasium Arnhem, het Montessori College Arnhem en Maarten van Rossem. Op elke school zijn nu gekwalificeerde docenten voor zowel begeleiden van aankomend docenten als voor onderzoek.

Ben je als stagiair, LIO of zij-instromer geïnteresseerd in een stageplek op onze school dan kun je hieronder het opleidingsprofiel van vmbo 't Venster downloaden.

download het opleidingsprofiel

 TitleModified DateSize 
Opleidingsprofiel 't Venster 2014 - 201513-10-2014603,56 KBDownload
VMBO 't Venster Arnhem    |   Sitemap   |   Inloggen Website