Restaurant Le Petit Carré opent haar deuren voor u!

Het restaurant is vanwege de strengere coronaregels op donderdag 15 oktober niet geopend. De overige data zijn uiteraard ook onder voorbehoud van de dan geldende coronaregels.

Le Petit Carré is het restaurant van ’t Venster! U kunt hier elke maand genieten van een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu voor € 12,50; bereid en uitgeserveerd door onze HBR leerlingen.

Dat noemen we nou ‘Smakelijk Leren’! Ons restaurant is geopend op de volgende donderdagen:

17 september, 15 oktober, 19 november, 10 december, 14 januari, 11 februari, 18 maart, 15 april (examen) en 22 april (examen).

Het diner start om 17.00 en duurt tot ongeveer 18.30 uur.

Kom ‘Smakelijk Leren’ en reserveer een tafeltje voor uzelf, uw familie en vrienden. U kunt telefonisch reserveren, via: 026 – 32 098 50. U kunt bij uw reservering ook uw dieetwensen doorgeven.

Wij zien er naar uit u in ons restaurant te verwelkomen!

Leerlingen en docenten
HBR ’t Venster