Hoog bezoek! 👑

Hoog bezoek! 👑

Op donderdag 10 september, ontvingen we hoog bezoek op 't Venster.  Tijdens een werkbezoek aan Arnhem bracht Koning Willem-Alexander, samen met burgemeester Ahmed Marcouch, een bezoek aan onze school waar ze in gesprek gingen met onze directie, docenten en leerlingen over het bestrijden en voorkomen van drugscriminaliteit onder jongeren. 

Voor onze leerlingen, Zoë, Taneesha, Jahreno, Roos en Romy was het een complete verrassing dat zij de koning zouden ontmoeten. Tot een uur voor het gesprek dachten zij in gesprek te gaan met burgemeester Marcouch. Ze waren wel wat verbaasd over alle veiligheidsmaatregelen. "Ik zie hem dagelijks fietsen bij ons in Klarendal", vertelt Taneesha en Romy heeft hem ook vaker gezien en gesproken.  

Toen ze hoorde dat de koning meekwam viel het kwartje. Ongeloof, blijdschap en natuurlijk wat spanning volgden. Maar de spanning viel al snel weg toen de koning binnenkwam. Het werd een mooi gesprek dat volgens de leerlingen nog wel wat langer had mogen duren. 

Meer over dit bezoek in de Gelderlander: Koning Willem-Alexander onder de indruk van drive en energie bij Presikhaaf University | Arnhem | gelderlander.nl

Meer lezen over het werkbezoek van Koning Willem-Alexander? ➡️ https://bit.ly/35n3lCv

Foto homepage: De Gelderlander

  

 

 

 


 

 

 

Theme picker