Iftar avond 15 maart

De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, gaat volgende week maandag 11 maart weer beginnen. Een bijzondere en waardevolle tijd voor veel moslims. Daarom organiseren wij op ’t Venster een Iftaravond op vrijdag 15 maart van 17:00 tot 19:30 uur, voor onze collega’s en alle leerlingen.
 

Iftar is het moment in de ramadan waarop dagelijks het vasten tijdens de zonsondergang wordt verbroken met een uitgebreide maaltijd. Op 15 maart zal het eten exact om 18.42 uur beginnen.  

De Iftarvond op t Venster gaat over samen zijn en samen eten. Vooraf hebben we vanaf 17.30 uur een programma waarbij we een spel spelen en zal er live een band optreden met ramadan muziek. 


We zouden het leuk vinden als de leerlingen ook een gerecht meenemen naar school om te delen. Wij zullen op school zorgen voor soep, brood, dadels en drinken. Een groepje ouders zal samen met onze leerlingen ook allerlei lekkere hapjes en toetjes maken.

Leerlingen kunnen zich voor de Iftaravond aanmelden vanaf 7 maart in de pauzes of via de mail: k.Khalifa@vmbo-venster.nl.