Olympic Moves was weer een groot succes!

Afgelopen vrijdag hebben een aantal leerlingen meegedaan aan de finale van Olympic Moves. We deden mee in de finales met een team Dodgeball, Streetdance, Badminton en Mini-Trampoline. 

Alle leerlingen verzamelden zich met de docenten en begeleiders om 09:00 in Papendal voor de grote gezamenlijke opening. Tijdens de openingsceremonie waren onder andere acteur Juvat Westendorp, de band Nachtdienst en TeamNL sporters Roos Zwetsloot (skateboarden) en Joel de Jong (para-atletiek) aanwezig. Na de openingsceremonie moest elk team naar zijn eigen sportlocatie. Het team Badminton en het team Mini-Trampoline mochten wel op Papendal blijven. Team Dodgeball ging naar Zetten en team Streetdance naar Velp. En toen konden de wedstrijden beginnen!

 

Alle leerlingen hebben hun keiharde best gedaan en alles gegeven. Helaas was bij Dogdeball en bij de Mini-trampoline de concurrentie wel erg sterk. 

Team Badminton heeft er hard voor moeten knokken, en is derde geworden: 

 

Team Streetdance, de Black Diamondz, zetten een fantastische show neer. Wil jij de act ook zien? Kijk dan hier. De jury was in ieder geval ook onder de druk, want ze werden overtuigend eerste!

 

Wil je de uitslagen van de andere teams zien? Deze zijn te vinden op de website van Olympic Moves

Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Er doen meer dan 400 scholen mee. Dat zijn dus meer dan 6000 leerlingen die deelnemen in 18 verschillende sporten. Denk daarbij aan ultimate frisbee, floorball, minitrampoline, streetdance, dodgebal, atletiek, badminton, handbal, hockey, korfbal, softball, volleybal, tennis, veldloop, (zaal)voetbal, zaalvoetbal, 3x3 basketbal, zwemloop en beachvolleybal.

 

Volgend jaar gaan we weer zeker meedoen! Alle leerlingen nog bedankt voor jullie keiharde inzet!