't Venster doet mee aan FC Straat

Straatvoetbal is er voor iedereen!

 

Afgelopen zondag 10 maart is FC Straat officieel van start gegaan in Arnhem. FC Straat is een initiatief van de bekende straatvoetballer Soufiane Touzani. Het is momenteel de grootste voetbalclub van Nederland. FC Straat is opgericht om kinderen meer naar buiten te krijgen. Samen voetballen met vrienden en ook nieuwe vrienden maken. Meer informatie is te vinden op de website van FC Straat: Home - FC Straat


In Arnhem doen de volgende 5 wijken mee: Klarendal, Geitenkamp, Presikhaaf-West, Malburgen en het Arnhemse Broek. Wij staan als school midden in de wijk Klarendal en zijn daarom als trainingslocatie uitgekomen. Alle kinderen uit de wijk tussen 12 en 15 jaar, en uiteraard onze eigen leerlingen, mogen meedoen aan FC Straat.
 

Elke woensdag, vanaf 20 maart, kunnen de kinderen bij ons komen trainen van 16:00 – 19:00. Ze hoeven zich niet van te voren aan te melden bij FC Straat. Als ze woensdag komen, kunnen ze gelijk meedoen. Jullie zoon en/of dochter kan zich dan melden bij meneer Soufian Arjoch.

We wensen alle deelnemers van FC Straat alvast heel veel plezier en succes!