Nieuws

Vmbo ’t Venster presenteert op woensdag 27 maart, in samenwerking met Rijn IJssel, Rijnstad en de Gemeente Arnhem, de interactieve ouderavond ‘Credits’ van Theatergroep PlayBack.

Deze interactieve ouderavond draait om bewustwording in de omgang met geld. Hoeveel geld hebben jongeren nou eigenlijk echt nodig? Hoe voorkom je als ouder dat je puber verwend wordt of in de schulden raakt? Wat geef je je kind mee als hij op z’n achttiende zijn/haar eigen geld moet beheren?

Het acteursteam van Theatergroep PlayBack houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en humoristische scènes aan de keukentafel. Artistiek directeur Kim Zonneveld over Credits: ‘Omgaan met geld leer je van huis uit. Voor pubers is het moeilijk om over langere termijn te denken. Daarom is het belangrijk dat ouders duidelijke afspraken maken en hun kind begeleiden, bijvoorbeeld in de keuze voor telefoonabonnementen.’  

U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 21.00 uur

Laat u even weten of u komt? Dat kan door  een bericht te sturen naar
e.enzerink@vmbo-venster.nl en geef aan met hoeveel mensen u komt. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

VMBO 't Venster Arnhem    |   Sitemap   |   Privacyreglement   |   Privacyverklaring   |   Inloggen Website