Nieuws

Vrijdag 29 maart was de regionale voorronde Olympic Moves badminton te Zetten. ’t Venster deed mee met twee teams. Een onderbouw team recreatief bestaande uit de leerlingen: Naomi, Jean, Kira en Alaa. Het bovenbouw team recreatie bestond uit: Vica, Isa, Serjana, Bjorn en Jeremy.

Alle wedstrijden bestonden uit een heren enkelspel, dames enkelspel, heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. Het onderbouw team zat in een poule met vier andere scholen. Het waren spannende wedstrijden. Helaas heeft het onderbouw team alle wedstrijden verloren. Ondanks de nederlagen werden er mooie punten gemaakt, bleven de leerlingen doorgaan en hadden ze veel plezier. De tegenstanders waren net iets beter.

Het bovenbouw team zat ook in een poule met vier andere scholen. De winnaar van de poule zou doorgaan naar de landelijke finale op vrijdag 7 juni 2019. Het bovenbouw team begon de eerste wedstrijd met een makkelijke winst. Dit gaf veel vertrouwen voor de andere wedstrijden. De tweede wedstrijd was een hele spannende die ’t Venster wist  te winnen. De twee wedstrijden daarna werden vrij gemakkelijk gewonnen en ’t Venster werd dus groepswinnaar! Daarmee hebben ze een ticket verdiend voor de finale op Papendal.

Het was een geslaagde dag, de leerlingen hebben veel plezier gehad. Het was mooi om te zien hoe beide teams elkaar aanmoedigden. De leerlingen hebben goede wedstrijden gespeeld en vooral hele mooie punten gemaakt. Wij zijn erg trots op hen en de behaalde resultaten! Op naar de landelijke finale!!

Koen Faber en Mathijs Meiling

 

VMBO 't Venster Arnhem    |   Sitemap   |   Privacyreglement   |   Privacyverklaring   |   Inloggen Website