Nieuws

Vmbo ’t Venster presenteert op dinsdag 27 maart, in samenwerking met Rijn IJssel, Rijnstad en de Gemeente Arnhem, de interactieve ouderavond ‘Credits’ van Theatergroep PlayBack. Deze interactieve ouderavond draait om bewustwording in de omgang met geld.  Hoeveel geld hebben jongeren nou eigenlijk echt nodig? Hoe voorkom je als ouder dat je puber verwend wordt of in de schulden raakt? Wat geef je je kind mee als hij op z’n achttiende zijn/haar eigen geld moet beheren?

 

Het acteursteam van Theatergroep Playback houdt ouders op een luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en humoristische scènes aan de keukentafel. Artistiek directeur Kim Zonneveld over Credits: ‘Omgaan met geld leer je van huis uit. Voor pubers is het moeilijk om over langere termijn te denken. Daarom is het belangrijk dat ouders duidelijke afspraken maken en hun kind begeleiden, bijvoorbeeld in de keuze voor telefoonabonnementen.’

 

Er zijn voor deze avond ‘slechts’ 70 kaarten beschikbaar voor Vmbo ’t Venster. De voorstelling is alleen voor OUDERS! De leerlingen krijgen later dit jaar de voorstelling: ‘Rijk’ te zien.

 

De toegang is gratis en kaarten kunnen besteld worden door voor 13 maart een mail te sturen naar e.enzerink@vmbo-venster.nl met vermelding van uw naam en de naam van uw zoon/dochter. U kunt maximaal 2 kaarten bestellen.

 

 

Wanneer:                           Dinsdag 27 maart 2018

Tijd:                                      Inloop 18.30 uur. Start 19.00 uur. Einde 20.30 uur.

Waar:                                   Vmbo ’t Venster, Thomas a Kempislaan 82

 

Mocht u verlegen zitten om oppas? Wij bieden opvang op school (ook voor de kleintjes)! Gelieve aangeven bij het bestellen van de kaarten (naam en leeftijd).

Klik HIER voor de trailer

VMBO 't Venster Arnhem    |   Sitemap   |   Privacyreglement   |   Privacyverklaring   |   Inloggen Website